Dependențe și Burnout la copii și adolescenți by Ion Duvac

Într-o lume în continuă schimbare, copiii și adolescenții se confruntă cu provocări unice care pot duce la dependențe și burnout. Acest workshop inovator abordează aceste probleme complexe printr-o perspectivă imunopsihologică, explorând legătura profundă dintre minte, corp și mediul înconjurător.

Ce vei învăța?

Fundamentele Imunopsihologiei: O introducere în modul în care sistemul imunitar și sănătatea psihologică sunt interconectate, cu un accent special pe dezvoltarea copiilor și adolescenților.

Impactul provocărilor actuale: Analizăm cum factorii de stres contemporani, cum ar fi presiunea socială și tehnologia influențează sănătatea mintală și fizică a tinerilor.

Identificarea semnelor timpurii: Învățăm să recunoaștem semnele de avertizare ale dependențelor și burnout-ului în rândul tinerilor, pentru a putea interveni eficient.

Crearea unui mediu de sprijin: Discutăm despre cum părinții, educatorii și profesioniștii din domeniul sănătății mintale pot crea un mediu care promovează reziliența și bunăstarea emoțională.

Public țintă:

  • Părinți și tutori;
  • Profesioniști în domeniul educației și sănătății mintale care doresc să își extindă cunoștințele și competențele;

Oricine este preocupat de impactul provocărilor societale asupra tinerilor.

Data

29.ian..2024
Expirat

Ora

Europe/Bucharest
6:00 pm - 9:00 pm

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Data: 29.ian..2024
  • Time: 11:00 am - 2:00 pm

Cost

75.00 L

Locație

IntellPsy & Psychological Academy by Ion Duvac

Organizator

Dr. Psiholog Ion Duvac
QR Code